Actorul australian Guy Pearce se pregateste sa isi implineasca in acest an un vis mai vechi si va lansa primul lui album muzical solo, in luna noiembrie.

Protagonistul filmului "Memento", in varsta de 46 de ani, isi dorea de multa vreme sa compuna muzica, insa si-a amanat aceste planuri dupa ce a citit cronicile nemiloase facute de criticii muzicali la adresa colegilor sai actori care incercau sa devina si cantareti.

Guy Pearce a fost destul de aproape de a-si lansa o cariera muzicala atunci cand a inregistrat coloana sonora a filmului sau din 1999 "A Slipping-Down Life", in care starul australian a interpretat rolul unui muzician dintr-un oras de provincie care incearca sa isi faca un nume in industria muzicala.

"De fiecare data cand acordam un interviu la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90 si mentionam faptul ca faceam muzica in timpul liber, jurnalistii isi dadeau ochii peste cap si pareau ca spun: «La dracu! Alt actor care vrea sa lanseze un single!». Iar eu simteam asta si incepeam sa-mi cer scuze: «Nu, bineinteles ca nu! Nu as pedepsi niciodata omenirea in felul acesta". Astfel, am permis acelei convingeri de om cu mintea ingusta sa imi conduca viata vreme de multi ani. Sau... poate ca oamenii chiar erau plictisiti de actorii care faceau muzica", a declarat starul australian intr-un interviu acordat pentru Sydney Daily Telegraph.

Mai multi dintre fostii colegi ai actorului Guy Pearce din distributia serialului australian "Neighbours" si-au lansat carierele muzicale in anii '80, printre acestia aflandu-se nume devenite ulterior celebre, precum Kylie Minogue, Jason Donovan si Stefan Dennis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.