Tallulah Willis, fiica actorilor Bruce Willis si Demi Moore, a fost internata intr-o clinica de dezintoxicare specializata in tratarea dependentei de droguri si alcool.

In varsta de 20 de ani, Tallulah Willis a vorbit intr-un interviu recent despre lupta pe care a dus-o in adolescenta cu dismorfofobia, o boala din cauza careia obisnuia sa se imbrace provocator si se infometa pentru a se mentine slaba.

Tallulah a solicitat tratament de specialitate contra abuzului de alcool si cocaina si s-a internat in clinica de dezintoxicare The Meadows din Arizona, precizeaza revista Star. Decizia ei de a se interna in acea clinica, pe 23 iulie, a fost luata la insistenta familiei.

Inainte de internare, Tallulah a participat la cateva sedinte organizate de Alcoolicii Anonimi, dupa ce una dintre surorile ei, Scout Willis, ar fi surprins-o in timp ce priza cocaina. In iunie, Tallulah i-a marturisit mamei sale ca este dependenta de droguri, iar aceasta a convins-o sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare.

In urma cu doi ani, Demi Moore s-a internat si ea intr-o clinica de dezintoxicare din Utah, unde a primit tratament contra stresului si a epuizarii, dupa despartirea de fostul ei partener de viata, actorul Ashton Kutcher.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.