Lindsay Lohan intentioneaza sa isi scrie autobiografia, care va include si o serie de informatii despre fostii ei amanti.

Vedeta americana, in varsta de 28 de ani, doreste sa faca public adevarul despre presupusa ei lista cu amanti celebri, care a facut furori la Hollywood dupa ce a fost publicata pe internet la inceputul acestui an, intrucat continea numele unor actori si cantareti de renume, precum Colin Farrell, Justin Timberlake, James Franco si Max George.

"Lindsay a avut mai multe intalniri cu reprezentantii unor edituri majore din Londra, recent, iar povestile pe care ea a promis ca le va publica in acea autobiografie i-au impresionat pe agentii literari", a declarat o sursa.

"Este pregatita sa spuna tot adevarul si a dovedit deja ca nu este deloc timida atunci cand vine vorba de a alcatui o lista cu barbatii cu care ar fi intretinut raporturi sexuale", a adaugat aceeasi sursa.

Actrita americana cauta in prezent un scriitor care sa o ajute sa isi scrie autobiografia si, potrivit tabloidului The Sun, ar putea colabora cu E.L. James, autoarea romanelor din trilogia "Fifty Shades of Grey". Pe de alta parte, Lindsay Lohan si-ar dori sa colaboreze si cu celebra J.K. Rowling, autoarea francizei literare "Harry Potter".

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand apogeul in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezenta mai mult in presa din cauza scandalurilor in care a fost implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, decat pentru reusitele actoricesti. Recent, actrita a interpretat-o pe Elizabeth Taylor in lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care insa nu a fost receptat favorabil de critici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.