Robert F. Kennedy Jr. si logodnica sa, actrita Cheryl Hines, s-au casatorit in localitatea Hyannis din peninsula Cape Code, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc sambata seara, potrivit presei americane.

Ceremonia de nunta, la care au participat doar prieteni apropiati si membri ai celor doua familii, a avut loc in timpul reuniunii anuale a familiei Kennedy, precizeaza revista People.

Robert F. Kennedy Jr., in varsta de 60 de ani, un avocat specializat in probleme de mediu, este fiul fostului senator american Robert F. Kennedy. Cheryl Hines, in varsta de 48 de ani, este o actrita americana si, totodata, scenarista serialului "Curb Your Enthusiasm", produs si difuzat de postul HBO.

Informatia despre casatoria celor doi a fost confirmata de fanii actritei americane si de designerul Romona Keveza, creatoarea rochiei de mireasa.

Robert F. Kennedy Jr. si Cheryl Hines s-au cunoscut in timpul unei vacante de iarna in statul american Utah. Aceasta este a doua casatorie pentru Cheryl Hines si cea de-a treia pentru Robert F. Kennedy Jr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.