Starul american Anwan Glover, in varsta de 41 de ani, un star al serialului "The Wire" produs de postul HBO, a fost injunghiat si agresat fizic intr-un club din Washington.

Actorul a fost injunghiat in partea dreapta a pieptului, dupa ce a fost mai intai lovit cu pumnii si picioarele de un barbat necunoscut, potrivit unui raport al politiei locale, informeaza contactmusic.com, conform MEDIAFAX.

Agresiunea, care a durat foarte putin, intrucat starul american si-a pierdut cunostinta imediat dupa ce a fost lovit in ceafa de un al doilea barbat, s-a produs in clubul de noapte Café Asia din Washington. Potrivit presei americane, Anwan Glover, care a putut fi vazut si in filmul "12 ani de sclavie", a avut mult noroc, intrucat ranile suferite nu ii pun viata in pericol.

Actorul a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar George Washington din capitala americana, unde a primit tratament pentru acea plaga prin injunghiere.

Agentul de presa al actorului spune ca acesta nu ii cunoaste pe agresori si nici motivul pentru care a fost agresat.

Anwan Glover, care a interpretat rolul unui gangster nemilos in serialul "The Wire", nu este strain de atacurile violente. Actorul american a fost impuscat de 13 ori in tinerete, pe vremea cand locuia in Columbia Heights, un cartier din Washington, iar fratele lui mai mare a fost impuscat mortal in anul 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.