Cineastul Paul Feig ar putea regiza o noua versiune a filmului "Vanatorii de fantome/ Ghostbusters", in care personajele principale sa fie interpretate de actrite, informeaza huffingtonpost.com.

Paul Feig, care a regizat filmele "Domnisoare de onoare/ Bridesmaids" (2011) si "Captura la dublu/ The Heat" (2013), este in discutii cu compania Sony pentru a realiza o noua versiune a lungmetrajului "Ghostbusters", potrivit publicatiei Variety.

In schimb, publicatia The Hollywood Reporter sustine ca Feig va regiza "Ghostbusters 3" si nu o noua versiune a peliculei initiale.

Un al treilea film "Ghostbusters" este in stadiul de proiect la Sony de cativa ani. Anterior, regizorul initial al filmului, Ivan Reitman, a fost implicat in acest proiect, insa, dupa decesul recent al starului din "Ghostbusters" Harold Ramis, Reitman a renuntat la atributiile sale regizorale. Drept urmare, au existat zvonuri despre mai multi cineasti care ar urma sa il inlocuiasca pe Reitman pentru cel de-al treilea film, printre care Phil Lord si Chris Miller, precum si Ruben Fleischer.

In acest moment nu este clar daca filmul "Ghostbusters" pe care urmeaza sa il regizeze Feig este o continuare a seriei sau o noua varianta, cu actrite in rolurile principale. Contactat de Huffington Post, purtatorul de cuvant al regizorului nu a dorit sa faca niciun comentariu despre acest subiect, dar a precizat ca "Ghostbusters" nu a fost confirmat ca fiind viitorul film al lui Paul Feig.

Primele doua filme ale seriei, in care au jucat actorii Bill Murray si Sigourney Weaver, au avut incasari de 507 milioane de dolari la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.