Actrita Jennifer Garner si sotul ei, Ben Affleck, asteapta cel de-al patrulea copil, potrivit presei internationale, unde au aparut fotografii in care vedeta are un abdomen proeminent, informeaza contactmusic.com.

Jennifer Garner a fost surprinsa de doua ori in luna iulie avand un abdomen proeminent vizibil sub camasa, potrivit publicatiei New York Daily News.

Jennifer Garner este casatorita, din 2005, cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: fiicele Violet Anne, nascuta pe 1 decembrie 2005, si Seraphina Rose Elizabeth, nascuta pe 6 ianuarie 2009, si un fiu, Samuel, nascut pe 27 februarie 2012, scrie MEDIAFAX.

Cuplul nu a confirmat inca speculatiile aparute in presa.

Jennifer Anne Garner este o actrita americana cunoscuta pentru rolurile din filme precum "Dallas Buyers Club" (2013), "Untul/ Butter" (2011), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010), "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" (2009), "Daredevil" (2003) si "Prinde-ma! Daca poti!/ Catch Me If You Can" (2002).

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul caruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, impreuna cu bunul sau prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" si "Despre barbati si nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Disparuta fara urma/ Gone baby gone" si "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, in 2011.

Ben Affleck a fost recompensat in 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat si in care a jucat rolul principal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.