Cantareata americana Christina Aguilera, care este insarcinata cu cel de-al doilea copil, a realizat o sesiune foto nud pentru a arata cat de increzatoare se simte in corpul ei, informeaza contactmusic.com.

Cantareata, in varsta de 33 de ani, a realizat mai multe fotografii pentru V Magazine, alaturandu-se altfel vedetelor care au pozat nud in timp ce erau insarcinate. Printre acestea se numara Demi Moore si Jessica Simpson.

"Ca femeie, sunt mandra de corpul meu in toate etapele vietii, ramanand curajoasa si increzatoare in a ma pierde necunoscutului pe care il rezerva viitorul", a declarat cantareata, potrivit MEDIAFAX.

Aguilera si iubitul sau, Matt Rutler, ar urma sa devina parinti luna aceasta. Aguilera mai are un fiu, Max, in varsta de 6 ani, cu fostul ei sot, Jordan Bratman. Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis implinit" (2010), in care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de productie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Indragostitilor.

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. In 2013, a fost inclusa de prestigioasa publicatie Time in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.