Cantareata americana Alicia Keys a anuntat, miercuri, ca este insarcinata a doua oara, prin intermediul unei fotografii publicate pe conturile sale de Twitter si Instagram, cu ocazia celei de-a patra aniversari a casatoriei cu rapperul si producatorul muzical Swizz Beatz.

In fotografie - care este insotita de un text in care Keys ii ureaza sotului ei "La multi ani!" - cantareata isi afiseaza abdomenul foarte proeminent. Alicia Keys, in varsta de 33 de ani, nu a anuntat, insa, cand va da nastere celui de-al doilea copil al sau.

Swizz Beatz, in varsta de 35 de ani, si Alicia Keys s-au casatorit pe 31 iulie 2010, in Corsica. Cei doi mai au impreuna un fiu, Egypt Daoud Dean, in varsta de trei ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscuta sub numele de Alicia Keys, este actrita si cantareata americana de R&B, soul si neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat in 2001, a propulsat-o pe artista americana la statutul de star international. Alicia Keys a vandut peste 35 de milioane de albume si peste 30 milioane de single-uri si a castigat in repetate randuri premii internationale de prestigiu - 14 Grammy, 10 Billboard Awards si cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Girl on Fire" si a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Swizz Beatz a produs albume lansate de nume mari din muzica rap si hip-hop, precum Chris Brown, Dr. Dre, DMX si Kanye West.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.