Actorul britanic Orlando Bloom a incercat sa il loveasca pe cantaretul canadian Justin Bieber intr-un club din Ibiza, Spania, informeaza dailymail.co.uk.

La scurt timp dupa incident, care a avut loc in fata restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta sotie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentand astfel zvonurile potrivit carora cantaretul s-ar fi intalnit cu modelul in 2012, cand aceasta inca forma un cuplu cu actorul britanic.

In timp ce agentii celor doua vedete au refuzat sa ofere un comentariu in aceasta privinta, o sursa prezenta la locul altercatiei a confirmat incidentul pentru MailOnline, scrie MEDIAFAX.

Aceasta a declarat: "Justin a fost cordial si totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat cand l-a vazut pe Justin". "Justin s-a ferit si astfel Orlando a ratat", a mai spus sursa citata.

"Oamenii au intervenit, au fost cateva impingeri minore si apoi au fost despartiti. Justin a mai ramas pentru o perioada", a mai spus sursa.
De asemenea, TMZ a scris ca Orlando a incercat sa il loveasca pe Bieber dupa ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic.

Mai mult timp, in presa a circulat zvonul ca modelul Miranda Kerr s-ar fi intalnit cu Justin Bieber, dupa unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012.

In incercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr in costum de baie si a asociat imaginii simbolul unei coroane.

De asemenea, Orlando Bloom a fost fotografiat, in luna aprilie, la o petrecere, alaturi de Selena Gomez, fosta iubita a cantaretului Justin Bieber.
Orlando Bloom, care a putut fi vazut in filme precum "Elicopter la pamant!/ Black Hawk Down" (2001), "Troia/ Troy" (2004), "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) si "Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile "Stapanul inelelor" si "Hobbitul". Starul britanic a jucat si in franciza foarte profitabila "Piratii din Caraibe", alaturi de Johnny Depp. Orlando Bloom va putea fi vazut pe marile ecrane la sfarsitul acestui an in cel de-al treilea film din trilogia "Hobbitul".

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Justin Bieber, in varsta de 20 de ani, a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.