Actorul si interpretul de stand-up comedy american Eddie Griffin, care imbina jocul actoricesc cu muzica si dansul, va fi prezent in premiera pe o scena din Romania, pe 14 noiembrie, la cinematograful Patria din Bucuresti, informeaza un comunicat.

Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul "Living Legend" al actorului american, serie de show-uri care se desfasoara cu casa inchisa. Show-ul va incepe la ora 20.00, accesul fiind permis incepand cu ora 19.00.

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington si Steven Seagal, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori. Mai mult, talentele sale de actor de comedie, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de divertisment, cu precadere in stand-up comedy, fiind inclus in Topul 100 al celor mai buni actori de comedie ai tuturor timpurilor" realizat de televiziunea Comedy Central.

Biletele pentru spectacolul din Bucuresti sunt disponibile pe bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si in magazinele Germanos, pe www.myticket.ro, in magazinele Diverta, si pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Vodafone si librariile Carturesti. Pretul biletelor variaza in functie de categorie - 250 de lei (I), 200 de lei (II) si 150 de lei (III).

Un interpret de stand-up comedy popular devenit actor, simpaticul Eddie Griffin a avut remarcabile roluri secundare in filme precum "Un gigolo de doi bani/ Deuce Bigalow: Male Gigolo" si un prim rol important in "Spion de cartier/ Undercover Brother".

Nascut in Kansas City, cariera lui a inceput cand a acceptat sa apara pe scena intr-un club de comedie. Apoi, acesta aparut in productia HBO a lui Russell Simmons "Def Comedy Jam" si, cu o nominalizare la premiul Cable Ace, Griffin a inceput sa isi faca intrarea in actorie. Partiturile din filme precum "Ultimul samaritean/ The Last Boy Scout" (1991), "Capete Ascutite/ Coneheads" (1993) si "Prietenii periculoase/ Jason's Lyric" (1994) i-au adus un rol intr-un serial ("Malcom and Eddie"), in 1996, si aparitiile sale in film au fost tot mai dese.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.