Filmul SF "Lucy", de Luc Besson, cu Scarlett Johansson si Morgan Freeman, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american inca din weekendul premierei.

Scarlett Johansson este Lucy, o tanara care traieste in Taipei si este obligata de mafia locala sa transporte droguri in propriul corp. Un eveniment neprevazut face ca drogul sa se raspandeasca in corpul lui Lucy, dar, in loc sa isi afle sfarsitul in urma unei supradoze, tanara capata puteri colosale, fiind in stare sa absoarba cunostinte instantaneu si sa miste lucruri cu forta mintii. Odata cu dobandirea noilor superputeri, Lucy pune la cale razbunarea, arata MEDIAFAX.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american s-a situat tot o premiera, filmul de aventuri "Hercules", cu Dwayne Johnson, John Hurt si Ian McShane, care a avut incasari de 29 de milioane de dolari de vineri pana duminica. Chinuit de amintirea unui pacat din trecut, Hercule devine mercenar, iar, alaturi de cinci camarazi devotati, porneste spre vechea Grecie, punandu-se in slujba celor bogati si folosindu-se de reputatia sa legendara pentru a-si intimida dusmanii. Insa, cand conducatorul Traciei si fiica acestuia ii cer ajutorul pentru a invinge un salbatic si inspaimantator comandant militar, Hercule vede in asta o ocazie de a face ca binele sa triumfe, iar dreptatea sa iasa la iveala.

Liderul box office-ului de saptamana trecuta, filmul SF "Planeta Maimutelor: Revolutie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox in 3D, a coborat pe pozitia a treia, cu incasari de 16,4 milioane de dolari. Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimutelor: Revolutie" il prezinta in rolul principal pe Andy Serkis, care revine in rolul lui Caesar, o maimuta evoluata genetic, liderul unei armate de maimute si primate care s-au refugiat in padurile din jurul orasului San Francisco. Atunci cand primatele sunt amenintate de un grup de oameni, supravietuitori ai unei epidemii care a facut ravagii pe plan mondial in urma cu zece ani, in ambele tabere apar grupari profund divizate, care cer fie reinstaurarea pacii, fie declansarea unui razboi care sa determine specia dominanta de pe Terra. Filmul ii mai are in distributie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano si Kirk Acevedo.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.