Pat Torpey, tobosarul trupei americane Mr. Big, a fost nevoit sa renunte la urmatorul turneu mondial al formatiei sale, dupa ce a fost diagnosticat cu Parkinson.

Rockerul a dezvaluit pentru site-ul Blabbermouth.net ca a inceput sa prezinte simptomele bolii in ultimii doi ani, iar diagnosticul a fost confirmat recent.

"Vreau sa lupt contra bolii cu aceeasi intensitate si tenacitate cu care bat la tobe si sa imi traiesc viata in continuare, sa inregistrez si sa cant pe scena, ca intotdeauna, la cel mai inalt nivel", a declarat Pat Torpey, citat de MEDIAFAX.

Rockerul se va alatura colegilor sai la urmatoarele concerte acustice ale formatiei Mr. Big, insa el va fi inlocuit cu un alt muzician in concertele programate in urmatorul turneu mondial al trupei americane.

Pat Torpey s-a alaturat cofondatorilor trupei Mr. Big - Eric Martin, Paul Gilbert si Billy Sheehan - in anul 2009.

Grupul s-a format in 1988 si a lansat cateva piese care au avut succes in topurile americane, precum "To Be With You" si "Just Take My Heart".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.