Printul Harry ocupa primul loc in topul vedetelor cu care femeile britanice si-ar dori cel mai mult sa plece in vacanta, potrivit unui sondaj realizat de compania British Airways Holidays, citat de MEDIAFAX.

In topul preferintelor femeilor britanice, locurile urmatoare sunt ocupate, in ordine, de George Clooney, Stephen Fry, David Beckham si Robbie Williams.

In ceea ce priveste preferintele barbatilor britanici, primul loc este ocupat de actrita si prezentatoarea TV Holly Willoughby. Pe locurile urmatoare se afla Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Jeremy Clarkson si Abbey Clancy.

Ducesa de Cambridge se numara printre preferintele ambelor sexe si ocupa locul al 10-lea in topul feminin si locul al saptelea in topul masculin. In schimb, sotul ei, printul William, nu se bucura de o cota de simpatie la fel de inalta. Dintr-o lista de 57 de celebritati, ducele de Cambridge se afla pe locul al 26-lea in topul masculin si pe locul al 15-lea in topul feminin.

In ceea ce ii priveste pe copiii britanici, acestia par sa prefere vedetele din showbiz. Baietii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani o prefera pe Rihanna, iar fetitele din aceeasi categorie de varsta il prefera pe cantaretul Harry Styles. Brookyln Beckham, fiul cel mare al sotilor David si Victoria Beckham, este popular in ambele topuri si ocup locul al doilea atat in topul baietilor, cat si in cel al fetitelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.