Gwyneth Paltrow si cantaretul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care, in luna martie, si-au anuntat despartirea, dupa 10 ani de casnicie, au ales sa ramana impreuna inca un an, intr-o "casatorie de proba", pentru a-si salva relatia.

"Lucrurile merg mai bine intre cei doi acum decat au mers in ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de facut, dar au decis ca au prea multe de pierdut pentru a nu-si mai acorda o sansa", a declarat o sursa pentru revista Grazia.

Pentru a-si salva casnicia, Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de 10 ani, si Moses, in varsta de 8 ani -, au angajat un terapeut specializat in "vindecarea inimilor", Blaire Allison, pe care au invitat-o la resedinta lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alaturi de familie.

In presa au aparut recent speculatii ca Gwyneth Paltrow si Chris Martin ar fi din nou impreuna, dupa ce au fost surprinsi in timpul unei cine romantice, in California, la inceputul lunii iunie. Cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, si-au anuntat despartirea, definita de cei doi drept "separare constienta", intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.