Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, planuiesc sa se desparta dupa incheierea turneului lor comun, "On The Run", insa cei doi nu doresc sa divorteze, conform unor surse citate de contactmusic.com.

Beyonce si Jay-Z, care in prezent sustin o serie de concerte impreuna, in cadrul turneului mondial "On The Run", pregatesc in prezent o strategie pentru a se desparti dupa ce vor sustine ultimele doua spectacole din turneu, in septembrie, la Paris.

"Nu mai poarta verighete, in caz ca nu ati observat. Cei doi incearca sa gaseasca o cale de a se desparti fara sa divorteze", a declarat o sursa pentru publicatia The New York Post.

Potrivit sursei citate, acest turneu va fi si ultimul turneu comun pentru Jay-Z, in varsta de 44 de ani, si pentru Beyonce, in varsta de 32 de ani, dupa ce terapeutii de cuplu nu au reusit sa ii ajute sa isi salveze casnicia.

Recent, in presa au aparut informatii potrivit carora Beyonce si Jay-Z participa la sedinte de terapie de cuplu pe internet, in timpul turneului lor mondial, pentru rezolvarea neintelegerilor dintre cei doi si consolidarea comunicarii. In urma cu doua luni, sora cantaretei Beyonce, Solange Knowles, a fost filmata in timp ce l-a agresat pe Jay-Z intr-un ascensor, la sfarsitul petrecerii organizate dupa gala Met Ball, la New York.

Cei doi cantareti au dat ulterior publicitatii o declaratie comuna in care au afirmat: "Toate familiile au probleme, iar noi nu suntem diferiti. Ne iubim si, mai presus de orice, suntem o familie. Am trecut peste acest incident si speram ca toata lumea va face acelasi lucru".

De asemenea, in presa au aparut informatii conform carora Jay-Z ar fi avut o aventura cu cantareata R&B Mya si ca acesta ar fi sustinut-o financiar pe solista in varsta de 34 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.