Actrita Scarlett Johansson se va casatori in luna august, afirma mai multe surse care sustin ca au auzit-o pe vedeta americana dezvaluind aceasta informatie in timpul unei cine organizate de Martha Stewart weekendul trecut, informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita, in varsta de 29 de ani, a fost auzita spunandu-le oaspetilor prezenti la cina organizata de Martha Stewart in vila ei din East Hampton, sambata seara, ca se va casatori cu jurnalistul francez Romain Dauriac - cu care este deja insarcinata - peste patru saptamani, relateaza New York Post.

Locul in care va avea loc nunta este tinut in secret, insa jurnalistii americani cred ca vedeta americana si iubitul ei se vor casatori fie la Paris, fie in casa lor de vacanta din Hamptons, unde si-au petrecut intreaga vara, scrie MEDIAFAX.

Scarlett Johansson si Romain Dauriac au fost insotiti la acea cina - care a marcat lansarea seriei P2-1998 a brandului de sampanie Dom Pérignon - de alte vedete de marca, precum Howard Stern si sotia acestuia, Beth Ostrosky, Katie Couric, Matt Lauer, Barbara Walters, Rachel Zoe si Harvey Weinstein.

Scarlett Johansson este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds din 2008 pana in 2011. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan. Succesul mondial obtinut de "Rataciti printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, in 2003, i-a adus premiul BAFTA si i-a relevat talentul artistic in fata lumii intregi, ajutand-o sa devina apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" si "Vicky Cristina Barcelona".

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

A devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

S-a remarcat in pelicule precum "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Jurnalul unei dadace" si "Cealalta mostenitoare Boleyn". In ultimii ani, actrita americana a aparut si in filme de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii"/"The Avengers" si "Iron Man 2". Ea joaca si in pelicula "Lucy", un thriller de actiune regizat de Luc Besson.

Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.