François Hollande ar urma sa isi oficializeze relatia cu Julie Gayet in luna august, la sapte luni dupa dezvaluirea in media a relatiei sale cu actrita franceza, conform unor surse citate de publicatia Le Parisien.

"De trei luni se aude ca isi va oficializa relatia cu Julie Gayet pe 12 august, cand se vor casatori", a declarat o sursa din interiorul Partidului socialist francez, care l-a sustinut pe François Hollande la alegerile prezidentiale din 2012.

Totodata, cotidianul francez Midi Libre relateaza ca, pe 12 august, François Hollande va implini varsta de 60 de ani, acesta fiind motivul pentru care respectiva zi a fost vehiculata in mediile politice franceze ca data a casatoriei sale cu Julie Gayet.

Pe de alta parte, François Hollande a evitat sa comenteze acest subiect. Astfel, Hollande a declarat pe 14 iulie, de Ziua nationala a Frantei, ca "viata privata trebuie sa ramana viata privata". "Atunci cand voi avea informatii, vi le voi comunica, dar nu am niciuna", a spus atunci presedintele Frantei.

"A lasat lucrurile deschise. Unii dintre adeptii sai ar vrea sa vada ca isi pune la punct situatia personala, pentru a pune capat zvonurilor si a evita ca acest subiect sa devina o problema pentru 2017 (anul alegerilor prezidentiale, n.r.)", a precizat aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.