Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a casatorit, sambata seara, cu modelul Behati Prinsloo, in orasul Cabo San Lucas din Mexic.

Modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo a purtat o rochie Marchesa si, potrivit presei americane, Stevie Nicks, care va fi ajutorul lui Adam Levine in urmatorul sezon al emisiunii "The Voice", a sustinut un concert in timpul petrecerii care a urmat dupa ceremonia de nunta.

Potrivit E!News, cuplul isi va petrece luna de miere in Africa de Sud.

Petrecerea a inceput vineri seara, iar printre invitati s-au numarat colegii de trupa ai cantaretului Adam Levine, actorii Robert Downey Jr., Jason Segel si Jonah Hill, dar si modelele Erin Heatherton si Coco Rocha.

Adam Levine s-a logodit cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo in iulie 2013.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Adam Levine urmeaza, in acelasi timp, o cariera in actorie, debutand in 2012 pe micile ecrane in cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodata, starul a debutat recent pe marile ecrane, in drama romantica "Begin Again" (2013), unde joaca alaturi de Keira Knightley. Starul american este, de asemenea, membru in juriul emisiunii de televiziune "The Voice", difuzata de postul NBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.