Fred Durst, solistul trupei rock Limp Bizkit, a regizat o reclama televizata - prima dintr-o serie de trei - pentru site-ul de intalniri online eHarmony.

Potrivit Ad Age, reclama, intitulata "Caroline and Friend", este prima dintr-o serie de trei pe care rockerul le va regiza pentru site-ul eHarmony, informeaza MEDIAFAX. Celelalte doua, intitulate "Witch/ Ogre" si "Bouquet", vor fi lansate in lunile urmatoare.

Fred Durst este deja familiarizat cu activitatea regizorala, intrucat a regizat doua lungmetraje - "The Education of Charlie Banks", in 2007, si "The Longshots", in 2008. Prima lui incursiune in domeniul publicitatii a constat in regia unei reclame pentru un program informatic, "MyCleanPC", lansata la inceputul acestui an.

Formatia americana Limp Bizkit, formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas) si John Otto (tobe), a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume in intreaga lume.

Cel de-al saptelea album de studio al trupei Limp Bizkit se intituleaza "Stampede of the Disco Elephants" si va fi lansat spre sfarsitul acestui an.

Trupa americana a sustinut un concert in Bucuresti, la Arenele Romane, in iunie 2009. Show-ul din Romania al trupei Limp Bizkit a facut parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.