Lungmetrajul "Hercules", regizat de Brett Ratner si care ii are in distributie pe actorii Dwayne Johnson, John Hurt si Ian McShane, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 iulie,

Chinuit de amintirea unui pacat din trecut, Hercule devine mercenar. Alaturi de cinci camarazi devotati, porneste spre vechea Grecie punandu-se in slujba celor bogati si folosindu-se de reputatia sa legendara pentru a-si intimida dusmanii, arata MEDIAFAX.

Dar cand marinimosul conducator al Traciei si fiica sa ii cer ajutorul pentru a invinge un salbatic si inspaimantator comandat militar, Hercule vede in asta o ocazie de face ca binele sa triumfe si dreptatea sa iasa la iveala. El trebuie sa redevina eroul de altadata si trebuie sa se ridice la nivelul propriei legende.

Din distributia filmului mai fac parte actorii Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Ingrid Bolsø Berdal, Joe Anderson, Peter Mullan si Aksel Hennie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.