Charlie Sheen a fost criticat de reprezentantii organizatiei PETA dupa ce dupa ce starul american a asistat la controversatele curse cu tauri.

Evenimentul din acest an, in cadrul caruia oamenii alearga alaturi de tauri pe stradutele inguste din Pamplona, s-a incheiat luni.

Charlie Sheen a calatorit in Europa pentru a participa la Festivalul San Fermin - evenimentul in cadrul caruia sunt organizate celebrele curse cu tauri - si a fost fotografiat, pe 11 iulie, in balconul camerei sale de hotel din Pamplona, alaturi de iubita lui, starleta porno Brett Rossi. Prezenta starului american la eveniment i-a infuriat pe sustinatorii drepturilor animalelor, informeaza contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

Mimi Bekhechi, unul dintre managerii filialei britanice a organizatiei PETA, a declarat: "Charlie Sheen, te rugam sa nu ne faci sa iti spunem «proper Charlie», o expresie care in engleza britanica inseamna «un om prost», pentru faptul ca ai participat la cursele cu tauri din Pamplona. Suntem siguri ca si tu ai vazut rosu in fata ochilor de cateva ori in viata si, asadar, ar trebui sa ai o anumita intelegere fata de acei tauri care sunt ucisi intr-o maniera atat de lasa".

Pe 14 iulie, starul american s-a intors alaturi de iubita lui in Statele Unite, iar Sheen, fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate", a fost fotografiat in timp ce se afla in stare de ebrietate in fata unui restaurant din California.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".

In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Citeste si:
Vedetele si alegerile lor excentrice: 10+ cele mai neobisnuite...
Vedetele si alegerile lor...

In prezent, Charlie Sheen joaca in serialul "Anger Management", care este difuzat de televiziunea americana FX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.