Actorii Jennifer Aniston si Justin Theroux intentioneaza sa se casatoreasca pana la sfarsitul lunii iulie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in Mexic, potrivit unei publicatii americane.

Cei doi actori, care s-au logodit in 2012, se vor casatori intr-unul dintre locurile preferate ale actritei americane, pe plaja Cabo San Lucas din Mexic, la asfintit, in seara zilei de 26 iulie.

La petrecerea de nunta vor participa aproximativ 50 de invitati. Alaturi de membrii celor doua familii vor fi prezente si cateva celebritati, precum Courtney Cox, Chelsea Handler, Sheryl Crow, Ben Stiller, Toby Maguire si Jimmy Kimmel, afirma revista Star.

Aceasta va fi prima casatorie pentru Justin Theroux si cea de-a doua pentru Jennifer Aniston. Jennifer Aniston, in varsta de 45 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie.

Justin Theroux, in varsta de 42 de ani, nu a fost niciodata casatorit.

Aniston a devenit cunoscuta datorita personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.

In luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului "Friends" care a primit o astfel de distinctie.

Citeste si:
Biden speră că țara va putea reveni la o formă de viață normală...
Joe Biden speră că țara va...

Dupa divort, Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.