Cantareata americana Christina Aguilera intentioneaza sa se casatoreasca de Craciun cu logodnicul ei, Matthew Rutler.

Vedeta americana, membra in juriul emisiunii "The Voice" din Statele Unite, si Matthew Rutler asteapta un copil care se va naste in curand. Ei intentioneaza sa se casatoreasca, intr-o destinatie exotica, la cateva luni dupa nasterea fiicei lor.

"Ei adora Hawaii, unde s-au si logodit, insa Christina tine la intimitate si ar putea sa inchirieze o insula privata", a declarat o sursa pentru revista Life & Style, conform MEDIAFAX.

Cantareata americana, care are deja un fiu, Max, in varsta de sase ani, cu primul ei sot, Jordan Bratman, isi doreste de aceasta data o ceremonie discreta.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis implinit" (2010), in care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de productie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Indragostitilor.

Christina Aguilera, care a devenit celebra cu hitul "Genie in a Bottle", a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. In 2013, a fost inclusa de prestigioasa publicatie Time in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.