Trupa byron va sustine un concert acustic, joi, de la ora 19.30, in gradina J'ai Bistrot din Capitala, in care fanii formatiei vor avea posibilitatea de a asculta, pe langa piese mai vechi reinterpretate in cheie acustica, si un nou single, "Dupa soare.

"Dupa soare" este a treia piesa extrasa de pe albumul "Melancolic", care contine muzica special compusa de formatia byron pentru serialul original HBO "Ramai cu mine".

Videoclipul piesei, pe care publicul il va putea vedea in premiera la concertul acustic de joi, este montat si editat de basistul si artistul vizual Laszlo Demeter si ia forma unui jurnal de calatorie in India - formatia participand in luna ianuarie la festivalul Saarang 2014 din Chennai, informeaza MEDIAFAX.

Pretul unui bilet la concertul pe care trupa byron il va sustine joi costa 30 de lei.

Trupa byron este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe, percutii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.