Susan Sarandon, in varsta de 67 de ani, spune ca secretul frumusetii sale sta in faptul ca a renuntat la fumat si este de parere ca tutunul afecteaza pielea mai mult decat marijuana.

"Zilele astea vezi multe femei care, la 67 de ani, nu-si arata varsta, deci felul in care arat nu este unul neobisnuit", spune actrita.

"Trebuie sa incerci sa fii fericit, sa-ti pastrezi simtul umorului si curiozitatea. Dar principalul sfat ar fi, in primul rand, sa nu fumezi sau, mai degraba, sa nu fumezi tutun", mai spune aceasta.

"Nu mai fumez marijuana, insa tutunul este cel mai rau dusman al pielii", adauga actrita, care pledeaza pentru moderatie in toate - soare, consum de alcool, alimentatie.

Actrita americana Susan Sarandon, nominalizata de cinci ori la premiul Oscar, a primit aceasta distinctie in 1996, pentru rolul principal din "Culoarul mortii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o sustinatoare a campaniilor pentru drepturile omului si a militat in ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrita s-a opus in mod public, in 2003, campaniei militare americane din Irak.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.