Concertul de promovare a albumului "Roulette", pe care trupa britanica Blue urma sa il sustina pe 18 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost anulat din cauza interesului scazut al publicului.

"Desi exista multi fani Blue in Romania, interesul scazut al publicului fata de acest eveniment a dus la anularea concertului, fiind in imposibilitatea de a-l sustine. Ne cerem scuze fata de spectatorii care isi doreau sa-i vada live intr-un concert in Romania", au declarat organizatorii evenimentului, potrivit comunicatului citat.

Biletele achizitionate pot fi returnate la punctele de vanzare de unde au fost cumparate si va fi recuperata astfel valoarea acestora. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii), pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.

Trupa de R&B Blue din Marea Britanie, compusa din Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan si Simon Webbe, a debutat in anul 2001 cu piesa "All Rise", reusind sa atraga atentia lumii intregi. De-a lungul carierei, trupa Blue a vandut milioane de albume, a strabatut lumea intreaga si s-a bucurat de 10 discuri de platina in Regatul Unit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.