LifeStar 9 Iulie 2014 11:41
Starleta canadiana Pamela Anderson divorteaza pentru a doua oara de Rick Salomon, cu care s-a casatorit in urma cu sase luni, informeaza site-ul revistei People.

Pamela Anderson a depus la tribunal, pe 3 iulie, actele oficiale prin care solicita divortul de Rick Salomon. Starleta a invocat motivul clasic al "diferentelor ireconciliabile" pentru a pune capat acestui mariaj.

"Cerem presei sa respecte intimitatea Pamelei si a familiei sale in aceasta perioada dificila", a declarat agentul de presa al vedetei.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 45 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara.

Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, insa casnicia lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani. Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.