LifeStar 8 Iulie 2014 17:38
Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, trebuie sa plateasca fiului sau, Edan Blochin, o pensie alimentara in valoare de 12.000 de lei pe luna, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti.

Antrenorul va trebuie sa achite pensia alimentara incepand cu data introducerii actiunii, respectiv 27 decembrie 2011, si pana la majoratul copilului, conform deciziei instantei bucurestene.

Judecatoria Buftea a stabilit, in 23 noiembrie 2012, ca Victor Piturca este tatal copilului Victorijei Blochina si l-a obligat pe selectioner sa plateasca o pensie alimentara de 39.389 de lei pe luna. De asemenea, instanta a decis atunci ca minorul Edan Blochin sa ramana in grija mamei, transmite MEDIAFAX.

Decizia Judecatoriei Buftea a fost atacata la Tribunalul Bucuresti, care, in 2 iulie 2013, a hotarat sa micsoreze cuantumul pensiei alimentare, pana la 12.000 de lei. Decizia a fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, care a respins atat recursul Victorijei Blochina, cat si pe cel al lui Victor Piturca.

Procesul de paternitate a fost deschis de lituanianca Victorija Blochina, fosta balerina, Victor Piturca fiind obligat de instanta sa-si faca testul de paternitate.

Cei doi au avut o relatie de 16 ani, din care a rezultat un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.