LifeStar 6 Iulie 2014 14:52
Jessica Simpson s-a casatorit cu fostul jucator de fotbal american Eric Johnson, in cadrul unei ceremonii organizate, sambata, la San Ysidro Ranch, California.

La eveniment au participat peste 250 de invitati, printre care Ashlee Simpson, sora cantaretei, si actrita Jessica Alba.

"Suntem coplesiti de fericire si iubire, dupa ce ne-am unit destinele pe viata. Faptul ca am spus «da» in fata familiei, prietenilor si, cel mai important, in fata copiilor nostri, a fost cel mai fericit moment al vietii noastre", se arata intr-un comunicat al cuplului, citate de people.com.

Jessica Simpson a inceput o relatie cu Eric Johnson la inceputul anului 2010 si cei doi s-au logodit in acelasi an, pe 10 iulie, ziua in care cantareata si actrita americana a implinit 30 de ani.

Jessica Simpson si Eric Johnson sunt parintii unei fetite, Maxwell, in varsta de doi ani, si ai unui baietel, Ace Knute, in varsta de un an.

Eric Johnson s-a despartit in octombrie 2009 de sotia lui, Keri, dupa un mariaj care a durat cinci ani.

Jessica Simpson a devenit celebra la varsta de 19 de ani, odata cu aparitia albumului ei de debut, intitulat "Sweet Kisses", lansat in 1999. S-a casatorit cu Nick Lachey, solistul grupului 98 Degrees, in 2002, iar cei doi cantareti au fost vedetele reality show-ului "Newlyweds: Nick and Jessica". Simpson si Lachey au divortat in 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.