LifeStar 6 Iulie 2014 13:22
David Duchovny, starul serialelor "Dosarele X" si "Californication", si sotia sa, actrita Téa Leoni, de care s-a despartit in 2011, s-au impacat si au petrecut vacanta impreuna in Fire Island.

Cei doi actori, care s-au despartit in 2011, dar nu au divortat, au fost surprinsi in ipostaze romantice in timpul vacantei pe care au petrecut-o impreuna in Fire Island, New York, luna trecuta, alaturi de cei doi copii ai lor, Madelaine, in varsta de 15 ani, si Kyd, in varsta de 12 ani.

"Cei doi zambeau si erau afectuosi unul cu celalalt. Se tineau de mana si s-au sarutat. Pareau familia perfecta", a declarat o sursa pentru revista America's Star.

David Duchovny s-a casatorit cu Téa Leoni in 1997, dar s-au despartit in 2008, iar actorul din "Dosarele X" s-a internat intr-o clinica pentru tratarea dependentei de alcool in acelasi an.

Dupa o scurta reluare a relatiei, cei doi s-au despartit in 2011, desi in 2012 David Duchovny afirma ca nu au divortat inca.

Aceasta este doua casatorie pentru Leoni si prima pentru Duchovny.

David Duchovny, in varsta de 53 de ani, si-a castigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior doua lungmetraje pentru marile ecrane: "Dosarele X: Infrunta viitorul" (1998) si "Dosarele X: Vreau sa cred" (2008). In 2008, David Duchovny a castigat premiul Golden Globe pentru cel mai bun actor intr-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pana de inspiratie, din serialul de televiziune "Californication".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.