LifeStar 5 Iulie 2014 10:39
Gwyneth Paltrow, extrem de interesata de industria de catering din Los Angeles, a inceput sa se documenteze, impreuna cu un grup de prieteni, pentru a realiza un ghid cu cele mai bune rulote fast-food din oras.

"Rulotele fast-food reprezinta un simbol al identitatii culturale a orasului Los Angeles. (...) Din cate se pare, nimeni nu stie care sunt cele mai bune din Los Angeles. Am fost intrebati de cateva ori si nu am reusit sa oferim o lista exacta de recomandari", a spus Gwyneth Paltrow pe blogul ei de lifestyle, goop.com.

"Prin urmare, majoritatea echipei Goop a pornit pe Abbot Kinney - un lung bulevard din Venice - unde, in prima vineri din fiecare luna, se aduna cele mai grozave rulote fast-food din Los Angeles. Am rugat unii dintre prietenii nostri (...) sa ni se alature si am decis sa realizam ghidul rulotelor fast-food din Los Angeles dupa ce vom vizita peste 40 de asemenea rulote si vom degusta peste 50 de meniuri", a spus Gwyneth Paltrow.

Totodata, actrita este pasionata de gastronomia traditionala, a scris carti de bucate si a lansat recent un club online dedicat acestor volume cu retete.

Astfel, in 2008, actrita a scris, impreuna cu maestrul bucatar Mario Batali, cartea "Spain, a Culinary Road Trip with Mario Batali", iar, in 2011, a lansat volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness and Notes From the Kitchen Table".

De asemenea, in 2013, Paltrow a publicat cartea de bucate "It's All Good: Delicious Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Paltrow, desemnata in 2013, de revista People, cea mai frumoasa femeie din lume, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.