LifeStar 3 Iulie 2014 18:05
Indio Downey, fiul lui Robert Downey Jr., consuma droguri de la varsta de 12 ani, iar actorul american l-a convins sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare, dupa ce, duminica, acesta a fost arestat pentru posesie de cocaina, in West Hollywood, California.

Robert Downey Jr., care, la randul sau, s-a luptat cu dependenta de droguri si alcool, si-a insotit fiul cel mare, in varsta de 20 de ani, la clinica de dezintoxicare Cliffside din Malibu, California, dupa ce acesta a fost arestat de politie pentru posesie de cocaina, in West Hollywood, California.

"Indio consuma droguri precum heroina si cocaina de opt ani", a declarat un apropiat al familiei Downey pentru MailOnline, care a precizat ca, desi Indio Downey nu a fost foarte incantat sa se interneze in clinica, avocatii familiei insista ca acest lucru l-ar putea ajuta in timpul procesului.

"Avocatii tatalui sau spera sa se poata ajunge la o intelegere cand va veni vremea procesului", a spus aceeasi sursa.

Robert Downey Jr., care mai are un fiu in varsta de doi ani, Exton, cu sotia lui, Susan, a emis un comunicat in cursul zilei de luni, in care sustine ca fiul sau "probabil a mostenit" inclinatia sa pentru consum de stupefiante si spune ca acesta beneficiaza de tot sprijinul familiei.

"Exista un mare sprijin si intelegere din partea familiei si suntem hotarati sa facem front comun cu el si sa il ajutam", a spus actorul american.

Robert Downey Jr., la randul sau, a avut mari probleme cauzate de dependenta de droguri si alcool, in urma cu 20 de ani. In acea perioada, starul american a fost internat de multe ori in clinici de dezintoxicare, dar a ajuns si de cateva ori in arestul politiei si chiar la inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.