LifeStar 1 Iulie 2014 12:50
Shia LaBeouf, care a fost arestat pe 26 iunie pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentatii de pe Broadway, s-a internat luni intr-o clinica de reabilitare din Los Angeles.

Pe 26 iunie, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea linistii, violarea proprietatii si hartuire dupa ce a inceput sa fumeze si aiba un comportament "zgomotos si turbulent" in timpul reprezentatiei spectacolului "Cabaret", care a avut loc in teatrul Studio 54 de pe Broadway.

Potrivit mai multor surse din presa, Shia LaBeouf s-a internat luni intr-o clinica de reabilitare din Los Angeles pentru a urma un tratament a carui natura este deocamdata necunoscuta.

Shia LaBeouf, care a jucat recent in cele doua parti din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a tinut prima pagina a ziarelor in februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, cand a aparut cu o punga de hartie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru dupa rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casa. In anul urmator, LaBeouf a fost distribuit in alte doua pelicule cu incasari exceptionale - "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou doua roluri in filme cu succes de casa - "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You", iar in 2010, acesta a jucat alaturi de Michael Douglas in "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alaturi de Brad Pitt, in drama de razboi "Fury", de David Ayer, care va avea premiera in Romania pe 14 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.