Actorul de comedie Chris Rock spune ca a primit numeroase amenintari cu moartea dupa ce a sustinut ca este nevoie in SUA de o legislatie mai stricta pentru controlul armelor, informeaza femalefirst.co.uk.

Artistul a dezvaluit ca, in 2013, a primit foarte multe e-mailuri in care era amenintat cu moartea, dupa ce a vorbit la un eveniment care a avut loc la Washington si a sprijinit o campanie care cerea reguli mai stricte din partea Guvernului american in ceea ce priveste vanzarea armelor.

In timpul emisiunii TV "Chelsea Lately", Rock a insistat ca acea experienta l-a convins sa fie mai atent in sustinerea acestei cauze in public.

"Nu sunt pentru «scapa de toate armele»... Doar ca nu cred ca oamenii ar trebui sa aiba mitraliere in casele lor. Este asta prea mult? Asa cum eu nu pot sa conduc un Nascar (masina de curse, n.r.) pe Sunset Boulevard (in Los Angeles, n.r.), pentru ca exista reguli de circulatie, poate ar trebuie sa avem si niste reguli pentru arme", a declarat Chris Rock, potrivit MEDIAFAX.

Chris Rock a fost descoperit de Eddie Murphy si a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori ai anilor '90. Nascut in Carolina de Sud, pe 7 februarie 1966, Chris Rock a crescut in cartierul Brooklyn din New York.

Chris Rock a jucat, printre altele, in filmele "Doua zile la New York/ 2 Days in New York" (2012), "Pregateste-te, ca vine/ What to Expect When You're Expecting" (2012), "Oameni mari si fara minte/ Grown Ups" (2010), "Cred ca imi iubesc nevasta/ I Think I Love My Wife" (2007), "Un negru pentru Casa Alba/ Head of State" (2003).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.