Formaţia suedeza Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, va concerta, pe 27 ianuarie 2015, in Bucuresti.

Alaturi de suedezi, va fi prezent un headliner de talie internationala, care va fi anuntat in curand, precum si alti trei invitati speciali.

Concertul trupei Sabaton este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015. Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete, dar si de alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania dupa show-ul din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, "Heroes", dar si hituri ca "Primo Victoria", "Back In Control", "Masters of the World", "Wolfpack", "Uprising" si "The Price Of A Mile".

Sabaton este o trupa de heavy metal din Suedia, formata in urma cu 15 ani, care abordeaza teme lirice bazate pe razboaie si batalii istorice. Pe albume, precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" si "Coat Of Arms", temele lirice sunt inspirate din Primul si Al Doilea Razboi Mondial, iar piesa "Primo Victoria", hitul trupei, se bucura de peste 11 milioane de vizualizari pe Youtube.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor de profil mari din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, trupa Sabaton a cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind inregistrat pe DVD.

Biletele au fost puse deja in vanzare, iar primele 100 de tichete au pret special. Acestea pot fi gasite online, pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange si Posta Romana. Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: 55 de lei - oferta speciala pentru primele 100 de bilete, 85 de lei - Heroes Circle, in fata scenei (200 de locuri), cu poster inclus, 65 de lei, pana pe 15 octombrie, 75 de lei, pana pe 15 ianuarie, si 85 de lei, dupa 15 ianuarie si in ziua concertului.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.