Cantareata de muzica country Dolly Parton a fost acuzata ca a facut playback la concertul pe care l-a sustinut, duminica, la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie.

Intr-un reportaj difuzat de postul TV BBC, realizat de la concertul artistei in varsta de 68 de ani, Dolly Parton da impresia ca nu canta live. In acest context, un purtator de cuvant al cantaretei a negat ca aceasta a facut playback la celebrul Festival Glastonbury (vineri - duminica) din Marea Britanie.

"Ea a cantat live. Unele persoane nu recunosc o cantareata minunata atunci cand o aud", a declarat purtatorul de cuvant al artistei, pentru publicatia Sunday Mirror, conform MEDIAFAX.

De asemenea, in contextul in care interpretarea artistei a devenit un subiect intens dezbatut, actorul britanic Stephen Fry i-a luat apararea. Acesta a scris pe platforma Twitter: "Cred ca stiu destul de multe despre televiziune. De ce spune lumea ca @Dolly Parton a mimat? Credeti-ma, asta nu este playback".

Dolly Parton, care si-a sustinut energicul concert in fata a peste 200.000 de fani, imbracata intr-un costum alb, decorat cu strasuri, a primit un premiu surpriza inaintea prestatiei de la Glastonbury.

Aceasta a primit o placuta de felicitare din partea organizatorului Festivalului Glastonbury, Michael Eavis, si a managerului ei, Danny Nozell, in semn de recunoastere a faptului ca a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume.

Dolly Parton a declarat: "Am fost atat de ocupata sa inregistrez in ultimii ani, ca nu am realizat cat de multe albume am vandut. Este o onoare sa stiu ca am atat de multi fani care m-au sprijinit de-a lungul anilor". Aceasta a multumit celor de la Recording Industry Association of America si a spus ca se simte onorata si mandra de acest premiu.

Dolly Parton este cea mai premiata cantareata de muzica country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizata de 45 de ori la Grammy si castigand opt astfel de trofee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.