Actrita americana Courteney Cox, una dintre vedetele serialului de televiziune "Pritenii tai/ Friends", s-a logodit cu Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol,

Joi seara, actrita americana a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a cuplului insotita de urmatorul text: "M-am logodit cu el!".

Johnny McDaid, de origine nord-irlandeza, are varsta de 37 de ani si este membru in trupa Snow Patrol, informeaza MEDIAFAX.

Cei doi artisti au o relatie care a inceput in urma cu sase luni.

Courteney Cox, care dupa incheierea serialului "Friends" a avut succes si cu rolul din serialul "Cougar Town", a sarbatorit de curand implinirea varstei de 50 de ani petrecand o vacanta alaturi de iubitul ei in insulele Turks si Caicos.

Totodata, vedeta americana a regizat recent un lungmetraj, intitulat "Just Before I Go", pe a carui coloana sonora se afla trei cantece compuse de trupa logodnicului ei.

Actrita Courteney Cox, care a avut succes la Hollywood dupa ce a jucat in serialul "Prietenii tai/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicai Geller, a jucat in filmul "Scream" (1995), cand l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei sot, actorul David Arquette, cu care s-a casatorit in 2009.

Courtney Cox si David Arquette au mai jucat impreuna in filmul "Scream 4: Cosmarul continua/ Scream 4" (2011), in care si-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Cei doi, care au impreuna o fetita, Coco Riley Arquette, nascuta pe 13 iunie 2004, au divortat in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.