Rapperul Chris Brown va trebui sa se prezinte pe 8 septembrie in fata unui tribunal american, unde va fi judecat pentru o agresiune comisa asupra unui fan.

Rapperul a fost notificat despre acest proces, la Washington, de judecatoarea Patricia Wynn de la Tribunalul Superior din Washington, informeaza MEDIAFAX.

Chris Brown a fost acuzat de agresiune dupa o altercatie petrecuta pe 27 octombrie 2013, in fata unui hotel din capitala americana, cu un fan care voia sa se fotografieze alaturi de el.

La acea data, rapperul, in varsta de 25 de ani, se afla in regim de libertate conditionata, dupa ce o agresase fizic, in 2009, pe fosta lui iubita, cantareata Rihanna.

Avocatul sau, Mark Geragos, le-a dezvaluit jurnalistilor ca, vazand ca acuzatul refuza sa pledeze vinovat, judecatoarea i-a cerut lui Chris Brown sa relateze o versiune a faptelor "care nu era adevarata".

Daca ar fi pledat vinovat, Chris Brown ar fi putut sa scape cu o pedeapsa de pana la sase luni de inchisoare si o amenda de 1.000 de dolari.

Bodyguardul sau, Christopher Hollosy, in varsta de 35 de ani, s-a recunoscut vinovat de agresiune in cadrul aceluiasi incident, intr-un proces separat. El va reveni in fata tribunalului pe 7 noiembrie pentru a-si afla sentinta.

La inceputul lunii iunie, Chris Brown a fost eliberat dintr-o inchisoare din Los Angeles, unde a ispasit o pedeapsa de 108 zile, pentru incalcarea regimului de eliberare conditionata in care fusese plasat dupa agresiunea comisa asupra Rihannei.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Fortune", un material discografic lansat in 2012 si care i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy din 12 nominalizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.