Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock din Suedia, va concerta pentru prima data la Sala Palatului din Capitala, pe 17 noiembrie, de la ora 19.00.

Concertul face parte din turneul european din acest an al trupei, care cuprinde o serie de concerte in tari precum Germania, Turcia, Suedia si Ungaria.

In cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hituri care au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", aparut in anul 1986, vandut in aproximativ 4 milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului publicul va putea asculta si cantece celebre, precum "Rock the night" si balada "Carrie".

Biletele pentru concertul pe care trupa Europe il va sustine la Sala Palatului au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, la sediul VreauBilet, precum si online, pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro, informeaza MEDIAFAX.

In perioada 26 iunie - 1 august, biletele vor putea fi cumparate la preturi reduse cu 50%, indiferent de categoria de pret. Astfel, biletele VIP vor fi reduse de la 350 de lei la 175 de lei, biletele de la categoria I, de la 300 de lei la 150 de lei, cele de la categoria a II-a, de le 250 de lei la 125 de lei, tichetele de la categoria a III-a vor fi reduse de la 200 de lei la 100 de lei, iar cele de la categoria a IV-a, de la 150 de lei la 75 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.