Directorii studiourilor Warner Brothers au anuntat ca vor produce un nou film in franciza "Scooby-Doo", ce va fi realizat sub forma unui lungmetraj live-action.

La peste un deceniu dupa lansarea in 2002 a unui film dedicat indragitului catel investigator Scooby-Doo, un personaj de animatie creat de studiourile Hanna-Barbera, producatorii de la Warner Bros. au anuntat ca vor realiza un nou film din aceasta franciza.

Potrivit site-ului Deadline.com, noul lungmetraj, ce va prezenta aventurile unor tineri detectivi asistati de catelul lor foarte inteligent, se afla deocamdata intr-un stadiu incipient de productie.

Acest proiect cinematografic va fi regizat de cineastul Randall Green.

Filmul live-action din 2002 i-a avut in rolurile principale pe Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini si Isla Fisher. Acel lungmetraj, care a obtinut incasari de 268 milioane de dolari pe plan mondial, a generat si o continuare, "Scooby-Doo 2: Monster Unleashed", ce a fost lansata in anul 2004.

Tehnica live-action, ce combina personaje reale cu personaje animate, a avut mare succes la Hollywood in ultimii ani. Astfel, studiourile Sony au produs filmele din seria "Strumpfii", iar studiourile Fox au produs peliculele din francizele "Alvin and the Chipmunks" si "Garfield". La inceputul acestui an, presa americana a anuntat ca veveritele Chip si Dale, protagonistele unui indragit serial de desene animate, vor ajunge la randul lor pe marile ecrane intr-un lungmetraj live-action realizat de studiourile Disney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.