Justin Bieber si Chris Brown inregistreaza un nou duet impreuna, cantaretul canadian publicand recent pe platforma Instagram o fotografie in care lucreaza in studio alaturi de rapper.

Justin Bieber, in varsta de 20 de ani, a publicat weekendul trecut pe Instagram o fotografie in care acesta aparea impreuna cu Chris Brown, cu cantaretul si producatorul Akon si cu alti prieteni, imaginea fiind insotita de mesajul "studio" (de inregistrari, n.r.).

Cantaretul canadian a revenit luni cu o noua fotografie, in care apar doar el si Chris Brown la inregistrari, cu mesajul "Studioul, eu si CB (Chris Brown, n.r.) suntem una pentru fani".

Nu se stie deocamdata daca duetul va fi lansat ca single sau va face parte de pe albumul vreunuia dintre artisti, insa fanii asteapta cu nerabdare noua colaborare dintre cei doi cantareti. Justin Bieber si Chris Brown au mai inregistrat impreuna in 2011 piesa "Next To You", care figureaza pe albumul "F.A.M.E" al rapperului.

Pentru Chris Brown, este prima revenire in studio, dupa ce a fost eliberat pe 2 iunie dintr-o inchisoare din Los Angeles, unde ispasea o condamnare de 108 zile pentru violarea regimului de libertate conditionata.

In 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate conditionata, munca in folosul comunitatii si terapie obligatorie contra acceselor de furie, dupa ce a agresat-o pe cantareata Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seara inainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau, cel de-al cincilea din cariera, se intituleaza "Fortune", un material discografic lansat in 2012 si care i-a adus artistului american singurul sau premiu Grammy din 12 nominalizari.

Si cariera lui Justin Bieber a luat o directie descendenta dupa ce, in luna ianuarie, a fost pus sub acuzare, in Miami, pentru conducerea masinii sub influenta alcoolului si a drogurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.