Compania de televiziune americana NBC pregateste un serial despre istoria formatiei britanice The Beatles, conform informatiilor aparute in presa din Statele Unite ale Americii.

Crearea scenariului pentru productia ce va urmari ascensiunea membrilor trupei The Beatles, de la statutul de modest grup muzical din Liverpool pana la celebritatea mondiala, i-a fost incredintata scenaristului si producatorului Michael Hirst, care a creat serialul "Dinastia Tudorilor" (2007).

Acest program de televiziune va beneficia de implicarea producatorilor executivi Ben Silverman si Teri Weinberg - care au facut parte din echipa de productie a serialului despre Henric al VIII-lea -, alaturi de presedintele NBC, Bob Greenblatt, care a dat unda verde serialului "Dinastia Tudorilor" in perioada in care se afla la conducerea retelei Showtime.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.