Cantaretul Marc Anthony va plati primei sale sotii, fosta Miss Univers Dayanara Torres, o pensie alimentara lunara dublata de la 13.400 de dolari la 26.800 de dolari, informeaza contactmusic.com.

Marc Anthony, care a fost casatorit cu Dayanara Torres timp de patru ani, intre 2000 si 2004, are doi copii cu aceasta: Cristian, in varsta de 13 ani, si Ryan, in varsta de 10 ani.

Initial, Dayanara a solicitat tribunalului sa stabileasca plata unei sume lunare de 123.426 dolari, motivand ca, la zece ani dupa divort, cheltuielile au crescut, insa judecatorul care a examinat cazul a respins solicitarea.

Marc Anthony, in varsta de 45 de ani, nu a dorit sa plateasca aceasta suma deoarece considera ca o asemenea pensie uriasa va duce la rasfatarea copiilor sai, exprimandu-si ingrijorarea ca fiii sai ar putea deveni dependenti de droguri daca ar avea atatia bani.

Cantaretul latino a angajat un psiholog care a adresat o scrisoare judecatorului pentru a sublinia toate problemele pe care le-ar putea avea copiii care cresc in Los Angeles, in inima industriei de divertisment. Dupa divortul cuplului, in 2004, Marc Anthony a lasat sotiei o casa in Florida, un BMW, un Lincoln Navigator, un card de membru la un club de golf, punandu-i la dispozitie si un buget de vacanta, conform unei intelegeri prealabile.

De asemenea, acesta a platit suma de 70.000 de dolari, cheltuieli de judecata pentru divort.

Marc Anthony a mai fost casatorit cu Jennifer Lopez, intre 2004 si 2012, impreuna cu care are gemenii Max si Emme, nascuti in februarie 2008.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului sau si un adevarat ambasador al muzicii si culturii latino. Acesta a primit numeroase discuri de aur si platina. Lista sa de premii Grammy a inceput in 1998 cu trofeul pentru cea mai buna interpretare latino/ tropical, pentru "Contra la corriente", urmat de Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999, pentru "Dímelo".

Condus in parte de succesul single-ului "I need to know", Marc Anthony a lansat in 1999 albumul omonim cu piese in limba engleza, al patrulea din cariera, ajungand la statutul de artist premiat cu triplu disc de platina in Statele Unite ale Americii. In 2005, Marc Anthony a primit doua premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru "Amar sin mentiras", si un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru "Valió la pena".

Citeste si:
3 metode prin care poți să faci față cheltuielilor neprevăzute
3 metode prin care poți să...

Marc Anthony a castigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei, cel mai mare numar de astfel de trofee primite de un artist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.