Clint Eastwood, in varsta de 84 de ani, are o noua iubita - Christina Sandera -, iar aceasta s-a mutat deja in locuinta celebrului actor si regizor american.

Clint Eastwood s-a despartit in august 2013 de sotia sa, Dina Eastwood, dupa o casnicie de 17 ani.

"Christina locuieste deja cu el, in aceeasi casa pe care el o impartea in trecut cu Dina. Ea s-a mutat acolo in urma cu cateva luni deja", a declarat o sursa. Cei sapte copii ai starului hollywoodian par sa aprobe relatia tatalui lor cu Christina Sandera, care lucreaza la hotelul Mission Ranch Hotel din orasul californian Carmel, detinut de familia Eastwood, scrie MEIDAFAX.

"Copiii lui Clint au facut cunostinta cu Christina si o plac. Copiii spun ca ea este o femeie «normala»", a adaugat aceeasi sursa pentru Us Weekly. Aceasta este cea de-a doua relatie a lui Clint Eastwood dupa despartirea din 2013 de Dina Eastwood.

Starul hollywoodian a avut o relatie cu fotografa Erica Tomlinson-Fisher la putin timp dupa ce Dina, in varsta de 48 de ani - care a depus cererea de divort in octombrie 2013, invocand motivul diferentelor ireconciliabile - a inceput o relatie cu fostul sot al fotografei, Scott Fisher, antrenorul echipei de baschet de la Universitatea Hawaii.

Acea relatie a actorului american s-a incheiat insa dupa cateva luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.