"NCIS" a fost desemnat cel mai vizionat serial TV dramatic din lume, la cea de-a 54-a editie a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo, informeaza moviefone.com.

Produs de postul american CBS, acest serial dramatic a fost recompensat miercuri cu International Television Audience Award, un trofeu care se acorda productiilor TV cu cei mai multi telespectatori, in trei categorii: drama, comedie si telenovela, transmite MEDIAFAX.

Serialul "NCIS" s-a impus la categoria "drama", dupa ce a fost vizionat in 2013 de peste 57 milioane de telespectatori din lumea intreaga.

"Intrucat «NCIS» a ajuns la al 12-lea sezon, suntem foarte fericiti sa aflam ca suntem numarul 1 in lume", a declarat starul si producatorul executiv al serialului, Mark Harmon.

"Ancheta militara/ Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service" este un serial de actiune care se concentreaza pe dinamica complexa si amuzanta a unei echipe de specialisti care lucreaza impreuna in situatii de stres major. Acesti agenti speciali calatoresc in toata lumea pentru a investiga crime ce au legatura cu marina militara.

Serialul "Modern Family" s-a impus la categoria "comedie", iar serialul "The Bold & The Beautiful" s-a impus la categoria "telenovela".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.