Trupa britanica Paradise Lost va reveni la Bucuresti, pe 27 septembrie, la Metalhead Meeting 2014 Bis, un eveniment care se va desfasura la Arenele Romane, informeaza organizatorii.

Astfel, dupa succesul rasunator al Metalhead Meeting de pe 7 iunie, de la Arenele Romane, unde aproape 3.500 de rockeri i-au putut asculta live pe Sepultura, Moonspell si Arkona, alaturi de alte patru trupe, Metalhead Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara, de zece ani.

Headlineri ai acestei editii sunt britanicii de la Paradise Lost (gothic/doom metal) si finlandezii de la Finntroll (folk metal). Alaturi de cele doua trupe, pe scena vor mai urca Hatesphere din Danemarca, pentru a doua oara in Romania, dupa prezenta din 2013 de la Metalhead Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, formatia finlandeza Profane Omen si alte trei nume care vor fi anuntate curand.

"Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, fiind an aniversar, de 10 ani de Metalhead, echipa noastra crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucure de doua de astfel de evenimente! Ca de obicei, vom avea sapte trupe pe scena!", au declarat organizatorii.

Biletele au fost puse deja in vanzare, pe www.iabilet.ro, dar si in reteaua IaBilet (magazinele uman, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea), precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Magazinele Vodafone si Orange etc.).

Biletele au preturi de 65 de lei (acces general) si 80 de lei (golden circle), pana pe 1 iulie - numarul fiind limitat la 100 de tichete pentru fiecare categorie. In perioada 1 iulie - 1 august, biletele costa 80 de lei (acces general), respectiv 110 lei (golden circle), pana pe 1 septembrie - 100 de lei (acces general) si 130 de lei (golden circle), pana pe 27 septembrie - 120 de lei (acces general) si 150 de lei (golden circle).

Paradise Lost este o trupa britanica de gothic/ doom metal, fondata in 1988, in Halifax, Marea Britanie. Cu 13 albume la activ, cel mai recent lansat in urma cu doi ani, trupa este considerata o reprezentanta de seama a stilului gothic metal. Sound-ul ei s-a perfectionat la mijlocul anilor '90, trupa ajungand sa incorporeze in piesele sale foarte multe instrumentatii electro, mai ales de pe albumul din 1997 "One Second".

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.