Halle Berry ii va plati fostului ei partener de viata, modelul Gabriel Aubry, o pensie alimentara lunara de 16.000 de dolari, pentru fiica lor, varsta de sase ani, Nahla.

Halle Berry si Gabriel Aubry au custodie comuna asupra fetitei lor, nascuta in martie 2008, iar actrita americana trebuie sa plateasca pensie alimentara pana ce Nahla va absolvi liceul sau va implini varsta de 19 ani.

Decizia privind pensia alimentara a fost luata dupa o indelungata batalie pentru custodie, incheiata cu interdictia primita de Halle Berry de a-si lua fiica in Franta, unde actrita locuieste cu actualul ei sot, actorul Olivier Martinez, cu care are un baietel, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit documentelor din instanta, obtinute de E!News, Halle Berry trebuie sa ii plateasca lui Aubry 115.000 de dolari ca pensie retroactiva si sa achite suma de 300.000 de dolari, cheltuieli de judecata.

De asemenea, actrita va trebui sa plateasca taxele de scolarizare, atunci cand Nahla va merge la o scoala privata, precum si jumatate dintre facturile medicale care nu sunt acoperite de asigurare.

In prezent, Halle Berry locuieste in Franta impreuna cu sotul ei, actorul francez Olivier Martinez, cu care s-a casatorit in iulie 2013.

Cuplul are un baietel, Maceo, nascut in octombrie 2013.

Halle Berry, in varsta de 47 de ani, a mai fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 - 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 - 2005.

Halle Berry este una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood si se implica adeseori in productia filmelor in care este distribuita. Actrita americana este si una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlon.

Halle Berry a devenit cunoscuta cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) si a confirmat asteptarile criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra/ The Flintstones" (1994) si "Bulworth" (1998). Pe langa Oscarul castigat in 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) si "Sa nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actrita a regasit succesul de odinioara si in anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) si "Apel de urgenta/ The Call" (2012).

Citeste si:
Cum percep celebritatile frumusetea? 10+ citate care nu au legatura...
Cum percep celebritatile...

Halle Berry a castigat insa si o Zmeura de Aur pentru cea mai proasta interpretare feminina, in 2005, pentru rolul din "Catwoman", si este una dintre putinele actrite de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-si ridica in persoana acest trofeu deloc invidiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.