Paul McCartney, care se recupereaza dupa o infectie virala de care s-a imbolnavit in Japonia, si-a amanat, la sfatul medicilor, o serie de concerte din Statele Unite ale Americii, incluse in turneul sau mondial.

"Imi pare rau, dar vor mai fi cateva saptamani inainte de a canta din nou in America. Ma simt grozav, dar urmez recomandarea medicilor mei de a ma odihni cateva zile", a declarat Paul McCartney luni, intr-un comunicat.

Luna trecuta, fostul membru al trupei The Beatles si-a anulat turneul din Japonia, intitulat "Out There", precum si un concert din Coreea de Sud, dupa ce a fost spitalizat din cauza unei infectii virale.

Paul McCartney va relua concertele pe 5 iulie in Albany, New York, iar spectacolele ce urmau sa aiba loc intre 14 - 26 iunie vor fi reluate in octombrie.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.