LifeStar 6 Iunie 2014 10:17
Printul William al Marii Britanii le-a dezvaluit elevilor de la o scoala din comitatul East Yorkshire ca este un mare admirator al trupelor rock Coldplay si Linkin Park.

Ducele de Cambridge a vizitat Goole High School din East Yorkshire si le-a spus elevilor de acolo ca prefera muzica rock britanica si cateva trupe americane, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit tabloidului The Sun, atunci cand a fost intrebat de un elev despre gusturile sale muzicale, printul William a raspuns: "Imi plac cu adevarat Coldplay si Linkin Park".

Totodata, printul britanic a vorbit despre capacitatile sale muzicale din tinerete: "Obisnuiam sa cant la pian, la trompeta si la tobe, atunci cand eram de varsta voastra, dar nu puteam sa citesc partiturile muzicale".

La sfarsitul lunii mai, trupa Coldplay a lansat albumul cu cele mai mari vanzari din 2014 din Marea Britanie, "Ghost Stories". Acest album reprezinta cel de-al saselea material discografic consecutiv al trupei Coldplay care a ajuns pe primul loc in topul britanic. Trupa Coldplay, care ii are in componenta pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion si Chris Martin, a vandut mai mult de 60 de milioane de discuri in toata lumea si a castigat numeroase trofee, inclusiv sapte premii Grammy si opt Brit Awards.

Linkin Park isi va lansa cel de-al saselea album de studio, "The Hunting Party", pe 16 iunie. Albumul urmeaza LP-ului din 2012 "Living Things" si contine colaborari ale formatiei americane cu Tom Morello, membru al grupului Rage Against The Machine, si cu Daron Malakian, membru al grupului System of a Down. Formatia americana este cap de afis la editia din acest an a Festivalului Download, in iunie, unde urmeaza sa interpreteze in varianta integrala albumul ei din 2000 "Hybrid Theory".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.